ALAnerv iti imbunatateste calitatea vietii

ALAnerv iti imbunatateste calitatea vietii

Nimic nu e mai neplacut decat acel moment cand practic simti ca nu mai poti. Energia iti lipseste complet, concentrarea devine mai dificila, oasele parca sunt mai grele ca niciodata iar articulatiile prezinta la randul lor slabiciuni. E si mai frustrant cand acest lucru se intampla nu la o varsta foarte inaintata, ci chiar in perioada tineretii.

Sentimentul acesta l-am cunoscut de curand si nu m-am bucurat deloc sa ma simt ca o leguma. Drept urmare, am cautat tot felul de remedii mai mult sau mai putin naturale, leacuri babesti dar si alte trucuri despre care am citit pe internet. Cu cat incercam mai multe lucruri, cu atat speranta incepea sa imi dispara.

Am inceput apoi sa iau farmaciile la rand si sa testez oferta de suplimente naturale. Desi nu este tocmai recomandat sa iei suplimente naturale de capul tau, starea in care ma aflam m-a facut sa risc. Asa am descoperit suplimentul natural numit ALAnerv, dupa ce am fost dezamagit de multe alte produse medicamentoase incercate.

M-au ajutat foarte mult si recomandarile din partea personalului farmaciei.

Ce este ALAnerv?

Ei bine, ALAnerv este un supliment natural in a carui compozitie se regaseste acid alfa-lipoic, acid gamma-linolenic, multe vitamine dar si seleniu.

Ingredientul principal din ALAnerv este acidul alfa-lipoic. Aceasta substanta se aseamana foarte mult cu vitaminele. Organismul o produce singur sau poate fi introdusa in organism cu ajutorul unei alimentatii corect alese. Uneori insa, atunci cand organismul nu mai produce suficient acid alfa-lipoic iar alimentatia nu garanteaza cantitatea necesara pentru o functionare normala, suplimentul alimentar ALAnerv se poate dovedi a fi de mare ajutor.

Rolul acestui acid este de a reface antioxidanti importanti ca vitaminele C si E sau glutationul, precum si de a incuraja productia de ATP. In lipsa lui, intreg organismul este afectat, iar efectele vor fi resimtite destul de rapid.

ALAnerv mai contine si vitaminele B1, B2 si B6, iar acestea au rolul de a asigura o functionare normala a sistemului nervos. In ceea ce priveste vitamina E dar si seleniul, alte doua elemente importante din compozitia acestui supliment natural, acestea au rolul de a ne scapa de stres.

Iar efectele s-au simtit atat de rapid. Am devenit mult mai calm dar si mai relaxat, iar astfel a fost imbunatatita si calitatea somnului, care este mult mai odihnitor.

Farmacistii recomanda ALAnerv pentru o buna sanatate a sistemului nervos, mai ales atunci cand acesta este expus adesea stresului oxidativ. Asa cum mi s-a recomandat de catre personalul de la farmacia de unde l-am achizitionat, am luat cate 2 capsule pe zi, iar in scurt timp s-au simtit si primele efecte. Se recomanda ca acest supliment natural sa fie luat la principala masa a zilei.

Nu urmez o dieta anume, insa incerc sa mananc cat mai sanatos. Cu toate acestea, ALAnerv nu lipseste din casa. Rolul sau antioxidant, antiinflamator precum si proprietatile de sustinere a sistemului nervos m-au convins ca este un supliment alimentar de mare ajutor pentru organismul meu.

In comparatie cu numarul mare de beneficii de care organismul se bucura in urma administrarii suplimentului alimentar ALAnerv, pretul este unul foarte corect. Am achizitionat acest supliment alimentar de pe farmacia-arsene.ro si de atunci il recomand tuturor persoanelor care prezinta aceleasi simptome ca ale mele.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *