nuci

Alimente care te fac să uiți de starea de foame

Alimentație

Atunci când vrei să slăbești și ții o dietă, cel mai mare dușman al tău este chiar starea de foame. Aceasta te face să tot vrei să mănânci mereu astfel încât foarte probabil vei da dieta peste cap. De aceea cea mai bună variantă este să cauți câteva alimente care mențin sațietatea. Astfel vei scăpa de permanenta stare de foame și îți va fi mult mai ușor să slăbești. Așa-i că sună tentant? Ei bine, îți prezentăm alimentele acestea chiar în rândurile următoare.

Mere

Merele sunt foarte sănătoase în general, motiv pentru care auzim deseori că ar trebui să mâncăm cel puțin un măr pe zi. Merele au fibre dar și apă, astfel încât vei scăpa de starea de foame și, totodată, vei oferi și energie organismului. Chiar și înainte de masă poți alege să mănânci mai întâi un măr, astfel încât apoi vei mânca mai puțin, deci mai puține calorii totodată. Așadar, merele pot fi un adevărat ajutor atunci când ți-ai propus să slăbești.

mere

Spanac

O salată de spanac te va face să mănânci mai puțin și chiar să uiți de aperitiv. Acesta scade pofta de mâncare și, conform studiilor, mai taie chiar și din pofta de a mânca ceva dulce. Astfel, te vei putea concentra mai mult și mai ușor pe dieta ta.

spanacMentă

Un ceai de mentă te va ajuta să mai scapi de apetitul care te chinuie atunci când vrei să slăbești. Așa că între mese poți bea câte o ceașcă de ceai de mentă sau chiar să folosești lumânări parfumate cu miros de mentă, deoarece acest miros îți reduce starea de foame.

menta

Nuci

Nucile ajută atât la menținerea nivelului colesteroului, dar totodată îți oferă și stare de sațietate. Astfel, ar putea fi un truc cu ajutorul căruia să scapi de starea de foame.

nuci

Așdar, acestea sunt câteva dintre alimentele cu ajutorul cărora poți lupta împotriva stării de foame.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *