slabit

Alimente sănătoase care grăbesc arderea caloriilor

Alimentație

Atunci când vrei să slăbești cât mai mult, o poți face chiar consumând mai multe alimente. Este important însă să alegi cu grijă ce alimente consumi. Recomandarea noastră este să optezi pentru acele alimente care te ajută să arzi calorii. Pentru că da, există o mulțime de alimente de acest gen, iar despre ele vom vorbi și noi în acest articol.

Iată deci care sunt alimentele sănătoase care ard calorii:

Piept de pui

Probabil că nici nu te așteptai ca un aliment atât de gustos să fie bun și pentru a slăbi. Ei bine se poate. Pieptul de pui este genul de aliment sănătos care arde calorii.

Acesta are un număr redus de grăsimi și are totodată un conțin bogat în leucină. Poți consuma doar 80 de grame de piept de pui și îți vei asigura 37% din totalul necesar de proteine pentru o zi.

piept de pui

Oțet de mere

Un alt aliment pe care îl poți folosi pentru a accelera procesul de ardere a caloriilor este oțetul de mere.

Acesta nu numai că arde un număr mare de calorii, ci totodată vine și cu alte beneficii pentru slăbit. Nu vei mai avea poftă de dulce atât de des și totodată este bun pentru detoxifiere. Astfel, ar trebui să îl incluzi mai des în mâncăruri.

Semințe de chia

Semințele de chia reprezintă unul dintre cele mai populare alimente cunoscute pentru faptul că te ajută să scapi de kilogramele în plus. Au foarte multe fibre și totodată mulți nutrienți. Ar trebui să le folosești și tu dacă vrei să slăbești.

seminte de chiaUlei de cocos

Iar ultima recomandare din acest articol este uleiul de cocos. Acesta este foarte popular de ceva timp, având acizi grași și este bun mai ales pentru a arde grăsimile de pe burtă.

Așadar, folosește aceste alimente alături de o dietă sănătoasă și mult sport, și cu siguranță vei reuși să reduci din kilogramele în plus.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *