Antibiotice naturale – recomandări

Tot timpul căutăm să înlocuim pastilele care rezolvă o problemă sau mai multe, însă în același timp nu sunt chiar foarte ok. Sunt multe alimente și remedii naturiste ce pot fi folosite pentru a înlocui pastilele, așa că din când în când dorim să mai recomandăm și noi câteva alimente de acest gen. De exemplu în acest articol dorim să oferim alternative pentru antibiotice, așa că dacă ai vrea să afli care sunt cele mai bune antibiotice naturale, acest articol este ceea ce căutai.

Antibiotice naturale pe care le poți folosi ca alternativă

Pentru acest articol am pregătit 3 recomandări de produse naturale pe care le poți folosi pe post de antibiotice. Acestea sunt:

Usturoi

Usturoiul este un aliment foarte bun din o mulțime de motive, așa că ar trebui cu siguranță să îl consumăm des. Este și un bun înlocuitor pentru antibiotice, așa că reprezintă prima noastră recomandare.

Este foarte bun în primul rând împotriva infecțiilor, iar dacă vrei să îl consumi direct ar trebui mai întâi să îl pisezi. Iar dacă îl folosești la gătit, atunci ar trebui adăugat în ultimele 5 minute înainte ca mâncarea să fie gata, deoarece proprietățile se pierd la temperaturi foarte mari.

Miere brută

Un alt aliment natural care este totodată și un antibiotic foarte bun este și mierea brută.

Conține o mulțime de proprietăți care ajută la obținerea unui sistem imunitar mai puternic, așa că de cele mai multe ori se poate dovedi a fi un bun înlocuitor pentru o mulțime de pastile. Astfel, ar trebui să ai și tu în casă numaidecât miere brută, asta dacă nu o consumi deja cât mai des.

Ulei de cocos

Nu îl folosim chiar atât de des precum uleiul de floarea soarelui sau de măsline, însă ar trebui să o facem. Iar asta pentru că uleiul de cocos este un foarte bun antibiotic.

Este foarte bun în lupta contra bacteriilor a virușilor sau a microbilor, așa că îl poți folosi chiar și pentru a scăpa de unele probleme ale pielii, precum acneea, sau a altor afecțiuni.

Așadar, acestea sunt cele 3 produse naturale ce pot fi folosite pe post de antibiotic.

Distribuie articolul

Leave a Reply