Avantajele alegerii unei garsoniere

Nu oricine isi poate permite un apartament cu 2-3 sau chiar 4 camere, iar unele persoane nici macar nu au nevoie de un imobil atat de mare. Sunt persoane care se multumesc pur si simplu cu o garsoniera nici prea mare, nici prea mica, si se descurca minunat.

De aceea, chiar daca se vorbeste tot mai mult numai despre apartamente, noi in acest articol ne-am propus sa vorbim despre garsoniere. Mai exact, despre avantajele alegerii unei garsoniere in locul unui apartament. Si pentru a nu fi surprins in timp ce continui lectura acestui articol, te avertizam ca sunt suficient de multe avantaje.

Costul de achizitie

Daca vei face o comparatie intre preturile pentru Garsoniere sector 3 si preturile pentru apartamentele din aceeasi zona, vei observa ca exista o diferenta foarte mare. De aceea daca nu ai un buget chiar foarte mare si mai vrei poate chiar sa ramai cu bani pentru mobilier, electrocasnice sau chiar pentru unele renovari pentru a-ti realiza acel „acasa” la care visezi de mult timp, ai putea opta pentru o garsoniera.

garsoniera

Chiar daca nu sunt foarte spatioase, cu un design modern si idei ingenioase poti economisi foarte mult spatiu, astfel incat sa te simti in garsoniera ta la fel ca intr-un apartament mare.

Costuri mici la intretinere

Ca sa mobilezi un apartament ai nevoie de o multime de bani. De aceea de cele mai multe ori mobileaza camerele pe rand, pentru a mai amortiza putin investitia destul de grea. Lucrul acesta nu este valabil si in cazul garsonierelor care prin prisma faptului ca nu sunt foarte mari, nu au nevoie nici de prea multa mobila.

Costuri reduse sunt si pentru intretinere. Fiind un spatiu nu foarte mare, se va incalzi foarte repede. La fel de simplu este si sa luminezi intreaga incapere.

De asemenea, nu vei avea de platit enorm nici daca te vei gandi sa o renovezi, sa o zugravesti sau sa faci diferite modificari. Nici nu va dura mult timp toata renovarea, si stim cu totii cat de neplacut e sa dureze zile intregi, timp in care totul e un haos, este praf peste tot iar majoritatea lucrurilor sunt in saci pentru a le proteja.

Cu putin gust, va arata de 10 ori mai bine decat un apartament clasic

Daca vei cauta pe internet idei de design interior pentru garsoniere, nu te vei putea hotari pe care din ele sa o alegi. Asta deoarece cu putin gust vei reusi sa faci dintr-o garsoniera simpla si chiar banala, un adevarat loc in care sa iti doresti sa iti petreci clipele importante din viata ta.

Exista acum atat de multe magazine de mobila cu fel si fel de idei atragatoare, idei creative, culori si design-uri care mai de care mai sclipitor, asa ca vei putea obtine un rezultat la care nici nu visai.

Totul cu rabdare si multa inspiratie.

Perfect pentru persoanele care locuiesc singure ori pentru cupluri

Nu trebuie sa ignoram categoria de oameni careia o garsoniera se adreseaza in general. E de la sine inteles faptul ca o garsoniera este perfecta pentru persoanele care locuiesc singure, din varii motive, dar si destul de ok pentru cupluri.

Atunci insa cand vorbim despre o familie care mai are si copii, lucrurile stau putin mai dificil. De aceea multe persoane cauta sa se mute din garsoniera dupa ce apare un copil pe lume.

Este deci un detaliu la care ar trebui sa te gandesti bine.

Exista desigur si garsoniere spatioase, numite si micro-apartamente, care ar face fata nevoilor unei familii de 3 persoane.

Asadar, o garsoniera este perfecta pentru persoanele care nu au un buget foarte bogat de achizitie, si nici nu doresc sa munceasca toata viata lor pentru mobila, facturi si renovari.

Distribuie articolul

Leave a Reply