Beneficiile berii. Motive să o consumi mai des

Ce poate fi mai bun decât un pahar cu bere rece la o terasă, vara când temperaturile sunt foarte ridicate? Cu siguranță nu prea multe lucruri. De aceea berea e și la mare căutare pe timp de vară pe la terase, la mare și peste tot de fapt. Ei bine, consumată corespunzător și conștiincios, berea poate aduce și multe beneficii pentru organism. Iar despre beneficiile berii vrem și noi să vorbim în rândurile imediat următoare.

bere

Bună pentru oase

Berea are mult siliciu așa că acesta este foarte bun pentru oase, deoarece crește densitatea acestora. Așa că pe scurt berea este foarte bună pentru oase. De asemenea, berea mai are un rol important și la scăderea colesteroului rău.

Fără insomnii, răceală sau piele cu aspect îmbătrânit

Dacă ai probleme cu insomniile atunci ai putea să bei o bere, deoarece are acid nicotinic și lacto-flavină, ambele foarte bune pentru somn. De asemenea, poți scăpa de răceală cu o bere caldă, deși nu pare foarte atrăgătoare. Tot studiile vorbesc spun că berea reîntinerește pielea, așa că dacă vrei un ten mereu plăcut, nu te feri de câte un pahar cu bere.

De asemenea, consumul de bere împiedică formarea cheagurilor de sânge.

Berea este bună pentru rinichi

În general băuturile alcoolice nu sunt bune pentru rinichi, dar acest lucru nu e valabil și în cazul berii. De exemplu, o sticlă de bere băută reduce cu până la 40% riscul de formare a pietrelor la rinichi.

Totodată, berea mai este bună și pentru digestie dar și pentru o memorie mereu vie.

Așadar, acestea ar fi doar câteva dintre numeroasele motive pentru care ar trebui să mergi chiar acum la terasă să bei o bere rece cu prietenii. Dar să fie doar una, nu să se înmulțească.

 

Distribuie articolul

Leave a Reply