Câteva lucruri pe care le poți face cu bicarbonatul de sodiu

Deși poate că nu ai crede, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit la o mulțime de lucruri atât prin casă, cât și la diferite tratamente pentru unele afecțiuni. Fiind atât de miraculos, ne-am gândit să-i facem și noi un articol special despre bicarbonatul de sodiu. Mai exact, în acest articol vom vorbi despre câteva lucruri pe care le poți face cu bicarbonatul de sodiu, lucruri pe care probabil că nu le știai.

Dinți mai albi cu ajutorul bicarbonatului

Știai că bicarbonatul de sodiu este bun și pentru albirea dinților? De asemenea este foarte bun și pentru a ține departe cariile și bacteriile. Iar tot ce trebuie să faci este să pui puțin bicarbonat pe periuța de dinți iar rezultatele se vor vedea în timp.

Mirosul de transpirație poate fi ținut departe cu ajutorul bicarbonatului

Tot ce trebuie să faci este să amesteci bicarbonat cu apă iar mai apoi cu soluția obținută să tamponezi zona axilelor. Vei scăpa de mirosul de transpirație și poți chiar înlocui deodorantele dacă acestea nu te prea încântă.

Bun și pentru păr

Tot ce trebuie să faci este să presari puțin bicarbonat în palmă și alături de șamponul pe care îl folosești, iar mai apoi te vei spăla normal. Astfel părul tău va fimult mai curat dar și mai ușor de aranjat.

Poți scăpa de petele de pe vase cu ajutorul bicarbonatului

Bicarbonatul mai este bun și pentru a curăța unele vase. De exemplu ibricele care mereu au pete de cafea. Folosește bicarbonat amestecat cu apă caldă, iar mai apoi puteți folosi soluția pentru a le curăța. Iar dacă petele nu dau semne să dispară, le poți lăsa înumiate peste noapte.

De asemenea, cu bicarbonat poți scăpa chiar și de petele de ulei de mașină sau chiar de grăsime. Ai nevoie doar de bicarbonat și o perie.

Pune bicarbonat în frigider

Iar dacă ai mirosuri neplăcute în frigider, pune o cutie deschisă cu bicarbonat iar mirosurile neplăcute vor dispărea.

Distribuie articolul

Leave a Reply