Cu ce se curăță petele de cafea

O cafea băută dimineața în grabă pentru a ajunge cât mai repede la servici poate crea destul de multe probleme. Mai exact, nici nu știi cum verși puțină cafea pe cămașa proaspăt spălată, astfel încât să rămână niște pete de mai mare dragul. Iar cum petele de cafea nu sunt chiar foarte ușor de îndepărtat, de aici vin și bătăile de cap. Totuși, despre petele de cafea și cum se pot îndepărta folosind trucuri simple vom vorbi noi în acest articol, pentru a scăpa de durerile de cap.

1.Bere

Delicioasă în zilele toride de vară, dar și un real ajutor în cazul petelor de cafea. Poate nu știai, dar poți folosi berea pentru a îndepărta petele de cafea. Varsă puțină bere peste locul unde se află pata de cafea, iar mai apoi folosește un burete abraziv pentru a îndepărta pata. Va trebui totuși să insiști puțin.

2.Oțet

Există o mulțime de trucuri cu oțet și am mai vorbit deja deseori despre el că te poate scăpa de o mulțime de pete. Ei bine poți folosi oțetul și pentru îndepărtarea petelor de cafea. Tot ce trebuie să faci este să torni puțin oțet peste petele apărute, iar după 10 minute poți băga haina la spălat. Dacă petele sunt mari, atunci timpul de 10 minute trebuie să fie mai mare, chiar de câteva ore.

3.Sare de bucătărie

Sarea bucătărie nu este bună doar pentru a reda aspectul de nou tigăilor, ci chiar și la îndepărtarea petelor de cafea. Folosește un amestec de sare cu apă, iar după ce s-a format o pastă, o poți folosi pentru a curăța pata. Pentru un efect mai rapid, inlocuieste apa cu oțet.

4.Albuș de ou

Iar un aliment surpriză care poate fi folosit pentru curățarea petelor de cafea este albușul de ou. Aplică-l pe pată, folosește un burete pentru a freca zona respectivă, iar apoi poți pune la spălat.

Acestea au fost trucurile cu ajutorul cărora poți scăpa de petele de cafea.

Distribuie articolul

Leave a Reply