Cum poți slăbi cu ardei iute

Cum poți slăbi cu ardei iute

Ardeiul iute nu este cu siguranță pe gustul tuturor. Unele persoane spun că este foarte nesănătos și nerecomandat. Iar alte persoane îl recomandă și spun că poate avea o mulțime de beneficii pentru sănătate. Ei bine, noi facem parte din cea de a doua tabără.

Despre ardeiul iute se mai spune că este foarte bun și pentru slăbit. Noi vom vorbi în acest articol despre cum poți slăbi cu ardei iute.

Consumul de ardei iute este recomandat în special pentru că poate ajuta la prevenirea multor boli cardiovasculare, dar totodată este bun și împotriva reumatismului. Funcționarea plămânilor este și ea îmbunătățită în urma consumului de ardei iute, iar pancreasul este stimulat.

Mai mult decât atât, după un studiu realizat în China, s-a ajuns la concluzia că oamenii care obișnuiesc să consume adesea ardei iute trăiesc mai mult. Ai deci o mulțime de motive pentru care ar trebui să începi să consumi ardei iute.

Dieta cu ardei iute

Daca mancarurile picante sunt preferatele tale insa ti-ai dori sa slabesti, atunci poti incerca dieta cu ardei iute. Se spune ca te poate ajuta sa dai jos 3 kilograme in doar 7 zile. Cum suna asta?

Ardeiul iute este foarte bun in procesul de ardere a grasimilor iar acesta ajuta totodata la accelerarea metabolismului.

Pune mai des ardei iute în mâncare iar astfel pofta de dulce va fi potolită. Atunci când introduci ardei iute în dieta ta zilnică, este recomandat să consumi și multă apă. Minimum 2 litri de apă, așa cum auzim adesea la TV sau la radio.

Cum arată o zi cu ardei iute

Te întrebi probabil cum arată o zi de dietă cu ardei iute.

Micul dejun ar trebui să fie format dintr-o salată de fructe, iar ca gustare poți lua un iaurt semidegresat.

La prânz poți servi 100 de grame de paste de tip arrabiata cu ardei iute. Seara, la cină, îți poți face o salată de legume cu rondele de ardei iute.

Desigur ca mai poți diversifica meniul introducând piept de pui, friptură la cuptor sau alte alimente asemănătoare.

Tu consumi ardei iute?

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *