detoxifiere

Cum să faci detoxifiere în doar 48 de ore. Da, se poate!

Sănătate

Dietele sunt destul de complicate și nu oricine poate să le urmeze. Trebuie să fii foarte motivat, dar uneori pur și simplu totul parcă e împotriva dietei tale. O detoxifiere este însă foarte importantă și fiecare dintre noi are nevoie din când în când de câte una. Noi am pregătit pentru tine acest articol în care te ajutăm să faci o detoxifiere în doar 48 de ore fără prea multe bătăi de cap. Sună ideal, nu?

Cum știi că ai nevoie de o detoxifiere?

Atunci când ai avut de curând o perioadă în care ai mâncat de toate fără să ții cont prea mult de limite și mai mult decât atât, ai mereu o stare de oboseală, este clar că ai nevoie de o detoxifiere. După o detoxifiere îți revine cheful de viață iar asta e ce ne dorim cu toții.

Alimentația atunci când vrei detoxifiere

Atunci când vrei o detoxifiere în doar 48 de ore trebuie să bei foarte multe lichide, în general apă dar și sucuri naturale ori ceaiuri. De asemenea, fructele și legumele sunt la rândul lor necesare. Dar mai jos îți explicăm exact ce trebuie să consumi în cele 48 de ore de detoxifiere.

detoxifiere

Prima zi de detoxifiere

În prima zi ar trebui să consumi cam așa:

Începi ziua cu un mic dejun care să conțină un ceai de rozmarin sau ceai verde neîndulcit alături de pâine integrală, doar o felie, ori un pumn de cereale cu apă sau chiar lapte de soia dar și un fruct. La prânz poți servi legume fierte, alături de linte, orez, sau mazăre precum și un fruct. Iar la cină vei consuma tot legume fierte dar și 200 de grame de pește slab făcut la grătar, de preferat.

A doua zi de detoxifiere

Cea de-a doua zi de detoxifiere o poți începe cu 3-4 migdale, alături de o banană dar și cu fructe roșii, apoi la prânz vei servi o salată verde, cu pâine integrală – tot doar o felie – și la cină poți găti o supă de legume.

Și astfel ai realizat o detoxifiere în doar 48 de ore. Simplu!

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *