fotografie nunta

Cum să găsești fotograful potrivit pentru evenimentul tău

Sfaturi

Fotograful a devenit unul din oamenii care nu trebuie să lipsească de la un eveniment. Atunci când îți programezi nuntă sau alt eveniment special, imediat după ce ai găsit localul și muzică, începi să cauți și fotograful. Iar asta deoarece este important să imortalizezi fiecare moment al acelui eveniment. Și cum poți să te bucuri chiar și după 10-20 de ani de nuntă perfectă pe care ai avut-o? Cu siguranță cu ajutorul fotografiilor dar și a filmărilor video.

Totuși, este important să nu optezi chiar pentru orice fotograf. Oferta este una bogată. Piață fotografilor s-a dezvoltat foarte mult. Iar dacă vei caută pe internet fotograf suceava, cu siguranță vei primi foarte multe rezultate de la motoarele de căutare.

fotograf suceava

Cu cât oferta este mai bogată, cu atât ai ocazia să găsești un fotograf cu care să nu te înțelegi. Sau a cărui servicii să nu te mulțumească. De aceea am pregătit câteva sfaturi care te vor ajută să alegi fotograful ideal pentru evenimentul tău.

1.Portofoliul

Portofoliul reprezintă cartea de vizită a unui fotograf. Dacă ai găsit un fotograf însă pe site-ul sau nu există un portofoliu, atunci ar trebui să treci la următorul rezultat.

Analizând portofoliul unui fotograf, vei putea observă calitatea fotografiilor sale. Iar asta deoarece aici vor fi câteva exemple de fotografii de la evenimentele la care a participat. Îți dorești fotografii asemănătoare pentru evenimentul tău? Atunci probabil că ai găsit fotograful potrivit pentru ține.

Nu te grăbi să faci o alegere, oferta e bogată așa că ai cu siguranță de unde alege. Totuși, fotografii buni sunt mereu ocupați. Iar dacă dorești și tu un fotograf excelent, atunci grabă ar putea fi benefică în acest sens.

2.Vezi ce alte servicii mai oferă

În încercarea de a se impune în față concurenței, mulți fotografi aleg să pună la îndemână clienților și alte servicii suplimentare. Un foarte bun exemplu în acest sens este cabina foto. Cu siguranță reprezintă un mod de a-i oferi evenimentului tău un caracter memorabil.

Vezi deci dacă fotograful cu care dorești să faci o intelgere îți pune la dispoziție și alte servicii suplimentare, pentru un plus de divertisment. Acestea pot fi un motiv în plus pentru a alege un anumit fotograf.

fotografie nunta suceava

3.Păreri de la clienți anteriori

O secțiune cu testimoniale este mai mult decât recomandată. Astfel poți află ce păreri au clienții care au colaborat deja cu fotograful pe al cărui site te afli. De asemenea, poți verifică și pagină de Facebook a fotografului. Aici vei putea găsi păreri de la clienții vechi.

Este important să citești aceste păreri deoarece îți vei putea face o idee despre cum va decurge colaborarea cu fotograful. Chiar dacă face fotografii foarte reușite, fotograful respectiv poate fi o persoană dificilă cu care să te înțelegi greu. Cu siguranță nu îți dorești acest lucru, iar clienții vechi îți pot povești mai multe lucruri despre fotograful care te interesează.

Așadar, acestea sunt trei lucruri importante pe care să le verifici pe site-ul unui fotograf. Dacă după verificarea lor te vei convinge că este un fotograf profesionist, îl poți alege pentru evenimentul tău special.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *