masina de spalat

Cum scapi de mirosurile neplăcute din mașina de spălat

Trucuri

Fie că vrem, fie că nu vrem, la un moment dat după folosirea îndelungată a mașinii de spălat, observăm că mașina de spălat a început să emane mirosuri urâte. Iar asta se întâmplă de cele mai multe ori pentru că lăsăm rufele ude în mașina de spălat o perioadă mai îndelungată, ori folosim prea mult balsam, ori nu o curățăm foarte des deoarece credem că, funcționând cu apă și detergent, mizeria și mirosurile neplăcute nu au cum să apară. Nimic mai greșit. Totuși, în acest articol îți oferim soluții cu ajutorul cărora poți elimina mirosurile neplăcute din mașina de spălat.

Detergent de vase

Cu siguranță nu te-ai fi gândit că poți folosi detergent pentru mașina de spălat vase la mașina de spălat vase. Ei bine, acesta poate fi soluția pe care o cauți, deoarece este foarte bun la îndepărtarea murdăriei.

Bicarbonat

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit la o mulțime de lucruri. Am vorbit și în acest articol despre el. Ei bine, acesta este bun și atunci când vrei să scapi de mirosul neplăcut din mașina de spălat. Trebuie doar să-l folosești pe post de detergent la un program scurt, cu mașina de spălat goală. Iar el se va ocupa de restul.

bicarbonat de sodiu

La fel de bine poți folosi suc de lămâie la un program scurt. Totuși, acesta se pune direct în cuvă, ci nu în sertarul pentru detergent la fel ca bicarbonatul.

Apă fierbinte

Dacă rufele pe care trebuie să le speli pot fi spălate și cu apă fierbinte, atunci nu ezita să o folosești. Aceasta ucide bacteriile și îndepărtează mirosurile neplăcute.

Oțet de mere cu apă fierbinte

Oțet de mere plus apă fierbinte, iar rezultatul toarnă-l direct în cuvă. Lasă așa soluția să-și facă treaba iar apoi, peste 10-20 de minute, pornește un program scurt.

Așadar, acestea ar fi câteva dintre metodele cu ajutorul cărora poți scăpa de mirosurile neplăcute din mașina de spălat.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *