Cum scapi de senzația de foame atunci când ții dietă

Apare un moment în viață în care decizi că e timpul să te apuci să ții o dietă. Pentru un corp mai sănătos, un aspect mai plăcut ori pur și simplu pentru o schimbare. Totuși nu e prea ușor să fii la dietă, iar din acest motiv nu mulți reușesc să țină o dietă prea mult timp. Asta pentru că apare mereu senzația de foame care poate fi foarte chinuitoare. Pentru aceia care încearcă să țină o dietă dar sunt chinuiți mereu de senzația de foame, vom oferi câteva sfaturi utile pentru a îndepărta această senzație.

Câteva sfaturi pentru a scăpa de urâta senzație de foame atunci când dorești să slăbești

Micul dejun este foarte important. De aceea niciodată nu trebuie să sari peste el, pentru că dacă o vei face, senzația de foame te va chinui întreaga zi. Nu trebuie amânat chiar deloc ci trebuie respectat cu strictețe. Micul dejun este foarte important, reține!

Gustările sunt și ele foarte importante la rândul lor, asta pentru că între micul dejun și prânz e ceva timp, așa că o mică gustare nu strică. Totuți să nu fie prea bogată în calorii, ci doar să alungi starea de foame.

Așa cum micul dejun nu trebuie amânat, acest lucru este valabil și în cazul prânzului. Bine, aici ai libertatea de a întârzia cu o oră prânzul. Așa că trebuie stabilit un program cât de cât strict și pentru prânz. Iar după prânz va dura ceva timp până la cină, de aceea îți mai poți pregăti de o gustare. Aceasta să nu depășească însă cantitatea de 150-200 de calorii, pentru a nu da dieta peste cap. Foarte important este și să nu mai mănânci nimic după ora 7-8 seara. Asta pentru a reuși să slăbești mult mai ușor decât ai crede.

Studiile vorbesc! Iar aceste sfaturi sperăm că îți vor fi de ajutor.

mancare

Distribuie articolul

Leave a Reply