Cum se aleg si cum se folosesc corect pensulele de machiaj

Nu mai este un secret faptul ca reprezentantele sexului frumos au in comun pasiunea pentru machiaje, cautand mereu noi surse de inspiratie prin care sa se puna in valoare cat mai bine.

Profesionistii in make-up sustin ca reusesc sa obtina rezultate uimitoare si datorita produselor de top pe care le folosesc. Este foarte important modul in care sunt folosite produsele de machiaj, dar si intrumentele sau accesoriile de make-up utilizate. Iar pensulele profesionale pentru machiaj sunt o investitie inteligenta pentru orice make-up artist sau orice persoana pasionata de machiaj.

Pensula potrivita nu doar ca faciliteaza aplicarea machiajului, dar va poate oferi un plus de precizie, chiar daca nu aveti neaparat experienta necesara in aceasta directie.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi pensulele de make-up potrivite?

Optati pentru piesele individuale

Este extrem de important sa gasiti pensula potrivita in functie de nevoile pe care le aveti, decat sa optati pentru un set de pensule care poate nu acopera intotdeauna aceste nevoi sau nu va ofera prea multe avantaje. Ca un necesar minim, vei avea nevoie de o pensula pentru fond de ten, o pensula pentru blush, bronzer sau counturing, o pensula pentru fardul de ochi si una pentru buze.

Cumparati cele mai bune produse de machiaj pe care vi le puteti permite

Intotdeauna un machiaj de calitate va arata profi datorita produselor folosite. Spre deosebire de alte produse sau accesorii din zona cosmeticelor care au un pret ridicat uneori nejustificat, pensulele de machiaj profesionale sunt cele care merita investitia.

Parul de veverita ofera cel mai bun par natural pentru pensulele de machiaj, de accea pretul poate fi putin mai ridicat fata de celelalte pensule obisnuite. Ca alternative, puteti opta si pentru pensule din par de ponei, capra, acestea fiind la fel de calitative precum cel de veverita.

Care sunt cele mai intalnite pensule de machiaj si cum le poti folosi?

Pensula pentru aplicarea fondului de ten

Este una dintre cele mai intalnite pensule si cel mai des folosite, reflectand calitatea unei truse de machiaj. Pensula profesionala Cupio este formata din par sintetic duo fibre, fiind potrivita pentru aplicarea produselor cremoase.

Ofera un finish natural si uniform, este indicata pentru aplicarea fondului de ten, dar si a anticearcanului, a fardului de obraz cremos, a iluminatorului si a produselor cremoase de conturare.

Pensula plata pentru fardul de ochi

Pensula profesionala de la Cupio este confectionata din par 100% natural de capra si este special conceputa pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a fardului de ochi. Datorita formei, asigura precizie si poate fi folosita pentru a oferi intensitate pe pleoapa mobila.

Pensula pentru blush

Pensula rotunda pentru aplicarea blush-ului de la Cupio este special conceputa pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a blush-ului. Este confectionata 100% din par natural de miel, iar manerul din lemn face ca manevrarea ei sa fie cat mai usoara.

Pensula pentru buze

Definirea corecta a conturului buzelor este usurata semnificativ folosind pensula pentru buze. Pensula profesionala Cupio din par natural de vulpe, a fost conceputa special pentru a asigura aplicarea optima si cat mai usoara a rujului sau a luciului de buze.

Pensula de blending

Confectionata 100% din par natural de cal, pensula profesionala de blending de la Cupio este ideala pentru amestecarea culorilor, gradual, de la o nuanta la alta. Pensula este foarte precisa, astfel asigura rezultate profesionale de lunga durata.

Cupio iti pune la dispozitie o gama completa de pensule profesionale de machiaj. Gaseste-ti varianta preferata, din gama de pensule profesionale de cea mai buna calitate!

Distribuie articolul

Leave a Reply