glicemie

Cum știi că ți-a crescut glicemia

Sănătate

În general organismul nostru ne transmite diferite semnale atunci când ceva nu e ok sau când apar unele probleme. De multe ori însă noi le ignorăm cu toate că nu e deloc ok. De exemplu, atunci când avem glicemia mărită, organismul nostru ne transmite asta, însă noi ignorăm semnalele sale. Despre semnalele pe care organismul nostru ni le transmite atunci când avem glicemia mărită vom vorbi și noi în acest articol pe care trebuie să îl citești.

glicemie

Oboseala, unul dintre semne

Dacă te simți mai mereu obosit, atunci e posibil să ai glicemia mărită. De multe ori vine la pachet cu mâncărimi ale pielii dar și infecții urinare, așa că ar trebui să îți verifici glicemia dacă ai toate aceste stări.

Ție sete mai mereu?

O glicemie mărită poate fi depistată și prin faptul că parcă ai mai mereu gura uscată și îți este sete mai tot timpul. De asemenea, lipsa poftei de mâncare ori culmea, pofta de a mânca tot mai des dulciuri sunt și ele semne că s-ar putea să ai glicemia mărită. Acestea sunt printre primele semne pe care o glicemie mărită ți le transmite, deci e începutul instalării bolii.

Ai aceste semnale ale unei glicemii mărite?

Ei bine, în primul rând ar trebui să mergi numaidecât la un control. Totodată ar trebui să renunți să mai consumi cereale, paste, pâine, orez sau cartofi. Mai apar și semne precum deshidratarea pielii, dureri de stomace, vedere încețoșată șamd. atunci când ai hiperglicemie. Așa că ai grijă de sănătatea ta.

Sperăm că acest articol îți va fi de folos și nu uita că cel mai bine e să faci analize și controale regulat, deoarece este mult mai ușor să previi decât să tratezi.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *