dulciuri

Poftă de dulciuri? Cu aceste alimente scapi de ea

Alimentație

Pe cât sunt de gustoase și ispititoare, pe atât de dăunătoare pot fi dulciurile pentru silueta noastră. Însă uneori parcă nu ne putem abține și, fiindu-ne mai mereu poftă de dulciuri, la un moment dat tot păcătuim cu câte o ciocolată ori cine știe ce bombă calorică cu zahăr. De aceea multe persoane caută acele alimente care îți taie pofta de dulce. Despre câteva alimente de acest gen vrem și noi să vorbim, astfel încât să oferim o mână de ajutor acelora care se luptă zi de zi cu pofta de a mânca ceva dulce, deși știu că nu face bine la siluetă. Dacă te afli printre acele persoane, atunci sigur articolul acesta îți va fi de ajutor.

dulciuri

Somon

Știm deja că ni se recomandă deseori să consumăm pește pentru că este sănătos, iar somonul este unul dintre cele mai căutate tipuri. Conține proteine, grăsimi dar și omega 3, așa că este foarte bun pentru organismul nostru. De asemenea somonul este și un adevărat prieten atunci când dorești să slăbești, deoarece este sățios dar și gustos totodată, iar rețete cu somon sunt o mulțime. De asemenea, dacă vei consuma mai des somon, vei vedea că și pofta de dulce va dispărea.

Semințe de in

Semințele de in sunt mai mereu recomandate de către nutriționiști. Iar asta pe bună dreptate, deoarece au multe beneficii. Pe lângă faptul că ajută digestia, semințele de in se descurcă de minune și pentru a îndepărta pofta de dulciuri. Iar asta pentru că oferă o stare de sațietate încât îți iei gândul de la dulce și te poți concentra pe ceea ce faci.

Supă de oase

Deși nu e chiar cea mai populară supă la noi, supa de oase este una dintre cele mai bune metode cu ajutorul căreia poți lupta împotriva dulciurilor. Asta deoarece conține colagen dar și alte proteine foarte sănătoase.

Așadar, acestea sunt câteva alimente cu care poți lupta împotriva dulciurilor.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *