dureri de spate

Remedii naturale pentru durerile de spate

Sănătate

Durerile de spate pot fi foarte neplăcute și nu te vor lăsa să îți faci treburile în voie. De aceea atunci când apar, nu știm cum să facem numai să scăpăm cât mai repede de aceste dureri neplăcute. Ei bine, în acest articol am pregătit câteva sfaturi și remedii naturale pentru durerile de spate. Astfel, sperăm să te ajutăm să scapi de neplăcutele dureri.

Nu garantăm totuși că aceste remedii te vor ajuta să scapi definitiv de durerile de spate, deoarece atunci când sunt probleme mai grave, cel mai bine este să mergi la un medic.

Nu trebuie să stai închis

Toată lumea îți va zice să stai întins atunci când te doare spatele, însă asta ar fi cea mai proastă alegere. Medicii nu recomandă să stai în pat, ci mai bine este să stai pe spate și perne sub genunchi. Mai degrabă se recomandă să faci mișcare.

Laptele te poate ajuta să scapi de durerile de spate

Cu toții știm că oasele sunt din calciu, așa că trebuie să consumi zilnic alimente care conțin calciu. Laptele este foarte bun în acest sens, dar și legume precum varza, broccoli sau chiar și alte alimente bogate în vitamina D.

Consumă mai des și alimente bogate în magneziu: banane, pește, lapte, cartofi sau soia.

Băile fierbinți sunt de ajutor

Apa fierbinte crește elasticitatea mușchilor, așa că atunci când ai dureri de spate poți face o baie lungă și fierbinte. Pentru un plus de efect poți adăuga sare de mare în apă.

Ceai de mușețel

Un alt remediu natural care te poate ajuta să scapi de durerile de spate este ceaiul de mușețel. Acesta este foarte bun deoarece calmează țesuturile musculare.

Așadar, acestea sunt remediile care te pot ajuta să scapi de durerile de spate. Poți de asemenea și să consulți un medic specialist, deoarece te poate ajuta mai mult.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *