aloe vera

Remedii naturale pentru îndepărtarea alunițelor

Trucuri

În general alunițele nu sunt conisderate a fi o problemă de sănătate, însă multe persoane sunt deranjate de ele din punct de vedere estetic. De asemenea, se spune că un om are între 10 și 40 de alunițe, iar unele dispar, ori altele își schimbă culoarea sau forma. Sunt deci și multe persoane care vor să scape de alunițe, iar pentru acelea am găsit câteva remedii naturale. Acestea sunt chiar mai jos.

Usturoi

Una dintre cele mai apreciate metode naturale de a scăpa de alunițe este cu ajutorul usturoiului. Acesta conține enzime apreciate pentru faptul că descompun clusterele de celule care produc pigment. Usturoiul trebuie doar pisat și aplicat pe aluniță, iar cu un bandaj deasupra trebuie păstrat peste noapte. Folosind această procedură timp de o săptămână, cel puțin, alunița va dispărea.

usturoi

Ulei de ricin

Foarte bun pentru a scăpa de alunițe este și uleiul de ricin. Totodată, acesta mai poate fi folosit și pentru a elimina negi sau papiloame. Tot ce trebuie să faci este să folosești ulei de ricin cu care să dai zilnic peste alunițe. Procedura durează însă o lună de zile, după care vei putea scăpa de alunițe în mod natural.

Aloe vera

Un alt remediu natural pentru a scăpa de alunițe este aloe vera. La fel ca în cazul usturoiului, trebuie doar să folosești gel de aloe vera proaspăt pe aluniță iar apoi să te folosești de un bandaj pentru a-l lăsa peste noapte. Alunițele dispar după o lună de zile.

aloe veraCeapă

Atât usturoiul cât și sucul de ceapă poate fi bun pentru a scăpa de alunițe. Cu un tampon de bumbac poți aplica suc de ceapă pe alunițe timp de jumătate de oră, iar mai apoi te poți spăla cu apă. Zilnic, de 2-3 ori, timp de o lună, repetă acest procedeu și vei scăpa de alunițe.

ceapa

Așadar, acestea sunt remedii naturale cu ajutorul cărora poți scăpa de alunițe.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *