4 sfaturi de urmat pentru transport auto în siguranţă

4 sfaturi de urmat pentru transport auto în siguranţă

Romfour Tour SRL este una din cele mai accesibile firme de transport care va asigura servicii de transport auto în siguranţă, indiferent că vorbim despre transport persoane sau despre transport auto pe platformă. Cei de la Romfour au o echipă de mii de furnizori de servicii de transport auto pe plan local din SUA, care sunt disponibili 24 de ore din 24 si care prestează servicii pentru dumneavoastră cu scopul de a vă transporta autovehiculul în condiţii de siguranţă maximă, dintr-o ţară în alta.

De exemplu unul din serviciile pe care Romfour Tour SRL le oferă sunt transport maşini Italia – România. Romfour a fost conceput pentru a elimina stresul, frustrarea și costurile suplimentare asociate serviciilor de transport auto și de asistență rutieră. Aplicația lor mobila este ușor de navigat, ușor de utilizat și vă permite să configurați rapid o întâlnire cu echipa agentiei în vederea transportului rutier. Atunci când utilizați Romfour, nu există probleme pe care să le întâmpinaţi, întrucât personalul vă oferă toate informaţii de care aveţi nevoie, fără taxe anuale de plată, fără complicații sau costuri ascunse. Puteți plăti în siguranță pentru serviciul dumneavoastră prin intermediul aplicației mobile sau online utilizând un card de credit sau de debit.

Platforma transport auto

Cât costă serviciile de transport auto?

Transportarea unui vehicul dintr-o ţară în alta este o sarcină destul de simplă. Cu toate acestea, există mai multe variabile care implica costuri mai mult sau mai puţin suplimentare. Pentru transportul auto, prețul variază în funcție de vehicul și de distanța care trebuie parcursă. După ce autovehiculul a fost preluat, puteți urmări driverele de transport auto direct prin aplicație în timp ce vi se deplasează vehiculul.

De asemenea, aveţi posibilitatea de a păstra legătura cu conducătorul auto pe tot parcursul transportului. Acest lucru asigură transparența și vă asigură că banii pe care îi oferiţi firmei de transport nu sunt bani pierduţi. Fiecare dintre șoferii Romfour de transport auto sunt licențiati, asiguraţi din punct de vedere legal și cu o vastă experiență în încărcarea și descărcarea în siguranță a autoturismelor, camioanelor și SUV-urilor.

Cum funcționează serviciul de transport auto al companiei Romfour?

Trebuie să comunicaţi în primul rând personalului agenţiei toate informațiile despre vehicul (inclusiv anul, marca, modelul și culoarea) și detaliile despre transport (inclusiv locația de plecare și locul în care maşina trebuie să ajungă). După primirea datelor, veti primi o estimare a serviciului.

În cazul în care s-ar produce un accident sau o daună, masina de transport este asigurata – astfel clientul va fi acoperit. În timp ce ar fi tentant să închiriați un camion sau o remorcă pentru a vă transporta un vehicul, din motive de siguranță, ar fi mai bine să permiteți unui profesionist să răspundă de acest lucru pentru dumneavoastră.

De ce ar trebui să folosesc Romfour pentru serviciile de transport auto?

Înainte de toate trebuie să ştiţi că întreaga echipă Romfour urmează anumiţi pasi pentru a realiza transportul auto în siguranţă. Astfel, în primul rând toate maşinile sunt verificate din punct de vedere tehnic înainte de realizarea unei curse.

În cazul în care este necesar un transport a unui autovehicul pe platformă, se asigura o stabilitate a platformei. De asemenea, Romfour asigura că veţi intra în posesia autovehiculului în condiţii impecabile, astfel încât datorită serviciilor de înaltă calitate, maşina va ajunge la destinaţie fără niciun defect. Şi nu în ultimul rând preţurile pentru astfel de servicii sunt adaptate în funcţie de autovehicul, de distanţa care trebuie parcursa şi în funcţie de bugetul fiecărei persoane. Cu alte cuvinte preţurile sunt accesibile.

Romfour merge mai departe şi asigură o atenţie şi o grijă aparte pentru clienţii lor. Comparativ cu alți furnizori de servicii auto online sau de anumite companii de servicii rutiere, ei sunt disponibili să discute cu dumneavoastră prin e-mail, chat sau telefon non-stop.

De asemenea, isi incurajeaza clientii să trimita o recenzie în ceea ce priveşte serviciile pe care le ofera, fie că sunt recenzii pozitive, ori negative, toate sunt bine primite întrucât, acest lucru ii ajută să isi îmbunătățim serviciile și să mențina onestitatea. Romfour este dedicat simplificării procesului de căutare și înființare a unui serviciu de transport auto.

Dacă vă aflați într-o situație în care trebuie să vă transportaţi mașina, pur și simplu descărcați aplicaţia Romfour, faceți clic pe butonul GET HELP, rezervați-vă serviciul rapid, ușor și accesibil.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *