gravida

Siluetă după naștere? Nu trebuie să consumi aceste alimente

Alimentație

După naștere foarte multe femei caută să își recapete silueta pe care o aveau înainte de rămâne însărcinate. Acest lucru nu este tocmai floare la ureche și chiar trebuie să ai mare grijă la regimul pe care îl adopți după naștere. De aceea ne-am gândit să oferim o mână de ajutor mănicilor care vor să arate iar cât mai bine și să le spunem care sunt alimentele de care ar trebui să se ferească după naștere. Pentru sănătatea și silueta lor totodată.

gravida

Diferite sortimente de cafea

Deși nu se recomandă nici pe timpul sarcinii nici după, de multe ori cafeaua se dovedește a fi una dintre cele mai bune evadări după naștere. Totuși, nu sunt recomandate diferitele sortimente sau specialități din cafea deoarece acestea conțin și multe ingrediente nu tocmai ok sau chiar calorii. Așa că o cafea simplă neagră ar fi cea mai bună alegere.

Lipsa grăsimilor ori produse degresate

Atunci când se urmărește obținerea unei siluete de invidiat, produsele cu puține calorii sunt la mare căutare. De exemplu sunt foarte multe alimente fără grăsimi sau degresate, care au un număr de calorii scăzut. Totuși acestea nu sunt foarte sănătoase ci chiar nu sunt recomandate deloc mamelor. Ceea ce trebuie de știut este faptul că există și grăsimi sănătoase de care nu trebuie să fugim. Așa că produsele de acest gen trebuie să stea departe de frigiderul unei mame.

Diferite batoane care par a fi super sănătoase

Sunt foarte multe produse în comerț care ne promit și stelele de pe cer, dar de fapt nu sunt chiar atât de sănătoase precum par în reclama lor agresivă. Sunt de exemplu multe batoane cu fibre însă e mai bine să iei aceste fibre din alimente precum fructele sau legumele, cu toate că poate nu-s la fel de tentante la gust. Acele batoane au însă și zahăr.

Așadar, evită aceste alimente dacă vrei un corp frumos după naștere.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *