slabit

Știai cine te ajută să poți slăbi mai ușor?

Sănătate

Să slăbești nu e un lucru ușor, ba chiar se poate dovedi un adevărat calvar. Există însă diferite trucuri care te ajută să slăbești mai ușor, iar despre aceste mici sfaturi vom vorbi și noi în rândurile următoare. Asta pentru că sunt o mulțime de persoane care doresc să dea jos din KG, așa că niște lucruri relativ simple și aparent banale se pot dovedi a fi secretul pentru a obține silueta ideală mult căutată.

Există un condiment miraculos

Ai auzit vreodată de Garcinia Cambogia? Ei bine acesta se obține din fructul și coaja unui copac ce poate fi găsit doar în India sau Thailanda. Acesta conține acid hidroxicitric, cunoscut pentru faptul că ajută la arderea mai rapidă a zahărului dar totodată scade apetitul și totodată nu permite formarea sau depunerea grăsimilor ori a colesterolului. Pe scurt, un condiment miraculos.

Un mineral care face minuni

Cromul este considerat a fi unul dintre cele mai importante minerale pentru procesele metabolice din organismul nostru. Cu cât înaintăm în vârstă ori după ce facem un efort fizic greoi, cantitatea de crom scade. Scăderea aceasta duce însă la creșterea în greutate dar și la apariția diabetului zaharat, dar totodată mai poate duce și la creșterea colesterolului. Trebuie deci să ai grijă să îți asiguri cantitatea necesară de crom, pentru că astfel va dispărea dorința de dulce precum și de tentația ciocolatei de exemplu.

De unde poți lua cromul? Simplu: din drojdie, cartofi cu coajă, carne, cereale, brânză și multe altele. Se recomandă consumul 50-200 micrograme zilnic.

Carnitina

Este vorba despre un aminoacid ce se produce undeva la nivelul rinichilor dar și a ficatului, iar de obicei îl luăm din alimente precum laptele sau carnea roșie. Care este rolul ei? Ei bine, ajută la arderea grăsimilor, dar și menține energia. Dacă nu avem suficientă carnitină, atunci nu mai putem arde toate grăsimile.

Coenzima Q10

Un antioxidant produs chiar de către organism a cărui rol este acela de a împiedica formarea radicalilor liberi, care duc la riduri și o piele mai puțin elastică. Trebuie deci să consumi mai des sardine, broccoli, alune, carne de vită sau chiar suplimente.

Și cam atât.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *