Top 5 motive sa aduci masina recent cumparata din Germania pe platforma

Fără categorie

Una dintre afacerile care par ca nu vor ramane vreodata fara clienti este cea din domeniul vanzarilor auto. Indiferent ca sunt autoturisme rulate sau noi noute, atunci cand mergi prin tara vei observa platforme care transporta masini. Chiar daca este vorba de un distribuitor auto sau de o persoana fizica ce si-a cumparat o masina din strainatate, iata care sunt principalele motive pentru care este bine sa alegi sa iti aduci masina cu platforma. 

De ce sa transporti masina cu platforma din Germania?

Una dintre cele mai cautate piete auto este cea din Germania. Masinile nemtesti sau rulate pe drumurile din Germania sunt renumite pentru calitatea lor. Majoritatea dintre ele, chiar daca sunt la mana a doua, se comporta intocmai ca o masina noua. Astfel, sa optezi pentru un transport auto din Germania pare a fi o decizie buna. 

Una dintre variantele cele mai convenabile este sa apelezi la o firma de transport auto care, prin serviciile oferite, asigura un transport in siguranta a masinii cumparate. Platformele cu care lucreaza firmele acreditate sunt bine intretinute, cu inspectiile la zi. Atat masinile cu care se transporta cat si echipamentele sunt periodic verificate. 

 • Soferii angajati ai firmelor de transport auto sunt instruiti si pregatiti pentru a presta servicii de calitate. 
 • Unele firme livreaza masina direct la domiciliu. 
 • Firmele de renume de transport auto respecta conditiile contractuale. Astfel, atunci cand se ofera o zi pentru ridicare si o zi pentru livrarea autoturismului, aceste date sunt respectate. 
 • In cazul transportului auto pe platforma cu Romfour, acesta este asigurat in cazul anumitor incidente.
 • Experienta in domeniu isi spune cuvantul, acestea stiind exact care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a transporta cat mai rapid si cat mai sigur o masina dintr-o tara in alta. 

Costuri si durata transport masina pe platforma

Atat costurile cat si durata transportului masinii pe platforma sunt mai scazute decat daca ai alege sa te duci personal sa o iei sau sa angajezi un sofer pentru a face asta.

 • In ceea ce priveste costurile, daca masina este transportata pe platforma nu mai achiti benzina, taxele, vinietele, si nici nu mai este necesar sa o inmatriculezi provizoriu.
 • Din punct de vedere al timpului clar este o situatie convenabila intrucat nu mai este necesar sa pierzi din timpul tau pentru a aduce masina din Germania, iar serviciile profesioniste precum cele de la Romfour au un traseu si calendar exact. 
Vehicul special pentru transport auto pe platforma - Romfour

Avantaje al transportului auto pe platforma 

 1. Pentru a nu supune masina unui drum lung atunci cand ai posibilitatea de a il evita, optiunea de a aduce masina cu platforma este cea mai buna. Astfel, eviti a adauga un numar important de kilometri pe bordul masinii.
 2. Este mai sigur, din toate punctele de vedere. O echipa de soferi experimentati va aduce in siguranta masina pana la destinatie. Acestia sunt obisnuiti cu drumurile, lucreaza dupa un program clar stabilit si cunosc procedurile legale. 
 3. Costuri scazute. De la costurile pe carburant, pentru taxe, viniete, inmatriculari si alte aspecte birocratice, pana la costurile personalului implicat, in mod categoric transportul auto pe platforma este cel mai rentabil mijloc de a obtine masina achizitionata de peste hotare. 
 4. Este mai simplu, din punct de vedere birocratic. Cu atat mai mult cu cat masina tranziteaza mai multe tari pana la destinatie, in fiecare din ele exista alte proceduri legale pentru domeniul auto. Daca masina este pe platforma, daca detine actele de vanzare cumparare si cele de transport, dispar alte probleme precum viniete, taxe sau numere de inmatriculare provizorii. 
 5. Este mai rapid. Cu siguranta faptul ca soferii experimentati merg punct ochit, punct lovit, isi va spune cuvantul in ceea ce inseamna timpul alocat acestei operatiuni. De regula, soferii pe platforme lucreaza in echipe si conduc cu schimbul. Ca urmare, livrarea unei masini dintr-o tara straina se poate face chiar in cateva zile.

Acum stii care sunt avantajele transportului auto cu ajutorul platformei, dar si care sunt beneficiile in cazul in care apelezi la serviciile unei firme specializate in domeniu. Ca urmare, iti va fi mai usor sa iei decizia potrivita in cazul in care vei decide sa iti cumperi o masina din strainatate.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *