Trendurile sezoului de toamna in materie de incaltaminte

Trendurile sezoului de toamna in materie de incaltaminte

Nu numai temperaturile se schimbă odată cu trecerea de la sezonul de vara la cel de toamna, ci și tendințele din modă. Asta deoarece fiecare sezon vine la pachet cu noi tendințe, iar încălțămintea este și ea vizată de aceste schimbări de modă.

Iată deci care sunt cele mai noi tendințe ale sezonului de toamnă la capitolul încălțăminte. Află-le pentru a-ți achiziționa încălțămintea ideală cu care să poți ieși în oraș cu atitudine și stil, având în picioare o pereche de pantofi la modă de pe Tocmania.Ro.

Toamna această se pune accent pe vârf și călcâi

Sezonul în care se numără bobocii a venit cu noi tendințe tare interesante dar și atrăgătoare totodată. De exemplu, toamna această se pune foarte mult accent pe vârf și pe călcâi, la mare căutare fiind modelele în care aceste părți sunt evidențiate.

Evidențierea se face cu ajutorul inserțiilor din piele, metal sau alte materiale, ori prin optarea unei culori diferite. De exemplu, un pantof de culoare neagră poate avea vârful și călcâiul de culoare albă, astfel încât aceste părți să iasă în evidență.

Totodată, la modă este și încălțămintea care are un decupaj la vârf sau la călcai. Poți alege deci între modelele care evidențiază vârful sau călcâiul cu ajutorul aplicațiilor precum și acelea care au decupaje. Orice alegere vei face, cu siguranță va fi în trend.

Fundițe sau alte legături

La mare căutare vor fi și pantofii care au fundițe, iar asta deoarece acestea reprezintă un nou trend al sezonului. Cel mai apreciat material cu ajutorul căruia se realizează o fundiță sau un nod imens este catifeaua, deoarece este un material plăcut, atrăgător și cu care se lucrează ușor.

Iar dacă nu te pasionează prea mult funditele și legăturile, poți opta pentru încălțămintea cu șireturi sau curelușe. Acestea nu sunt doar practice ci totodată oferă stil pantofilor. Căutați în mod special modelele care au cureaua poziționată sub glezna, deoarece sunt mai comode.

Cizmele foarte înalte

În garderoba dumneavoastră în această toamna trebuie să se regăsească cel puțîn o pereche de cizme peste genunchi. Cizmele de tip ciorap sunt și ele un must-have în sezonul de toamna.

Încălțăminte realizată folosind mai multe materiale

În trend este și încălțămintea pentru care s-a folosit o combinație de materiale atunci când a fost realizată.

Pielea simplă și cea întoarsă, metalul și cauciucul reprezintă materialele de baza din care poate fi realizată o pereche de pantofi care să fie  la modă în această toamna. Foarte probabil trendul se va menține și în sezonul de iarnă.

moda incaltaminte

Imprimeuri florale

Dacă vrei să porți o pereche de pantofi la modă în această toamna, atunci poți alege o pereche cu imprimeuri florale. În principal sunt apreciate modelele a căror imprimeuri florale au o nuanță burgundy, deoarece sunt elegante dar au și o notă de mister.

Platforme

Platformele sunt prezente aproape în fiecare sezon, iar toamna această nu vor lipsi din trend. Se caută însă modelele care au fost inspirate din anii 60-80.

Așadar, acestea sunt câteva dintre trendurile în materie de încălțăminte din acest sezon.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *