soare

Uleiuri naturale care te protejează de soare

Trucuri

Am mai făcut un articol despre arsurile solare iar acel articol a stârnit destul de mult interes în rândul cititorilor noștri. Așa că, deși sunt o mulțime de creme prin comerț care oferă protecție solară, ne-am gândit să venim cu o alternativă și să vorbim despre uleiurile naturale care te protejează de soare. Asta pentru cei care caută mai des tratamentele naturiste decât cele din comerț care au și diferiți compuși chimici.

Ulei de migdale

Foarte ușor de găsit pe piață dar și foarte popular totodată, uleiul de migdale este foarte bun pentru protecția împotriva razelor solare. Mai conține și vitamine E, așa că pielea ta va fi mereu tânără și moale.

Ulei de măsline

Un alt ulei foarte popular este uleiul de măsline, cel care este folosit foarte des la gătit. Ei bine acesta poate fi folosit la fel de bine și atunci când mergi la mare, deoarece oferă protecție solară. La fel precum uleiul de migdale, uleiul de măsline face și el pielea mai moale. Totodată uleiul de măsline este bun și pentru a trata arsurile.

ulei de masline

Ulei din nucă de cocos

Un alt ulei foarte bun pentru protecția împotriva razelor solare este cel din nucă de cocos. Are și un miros foarte plăcut, dar este bun totodată și pentru protejarea părului.

Ulei de macadamia

Tot pentru a te apăra de dăunătoarele raze ale soarelui poți folosi și ulei de macadamia. Conține atât minerale, fosfor sau potasiu, cât și vitamina E. La fel precum cele de mai sus, poate fi găsit destul de ușor în comerț.

Așadar, acestea sunt sugestiile noastre de soluții cu ajutorul cărora te poți proteja de razele solare fără a folosi diferite produse chimice.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *