masaj tantra

Putem avea o viață sexuală mai bună cu ajutorul masajului Tantra

Sănătate

Masajul Tantra este un masaj despre conștiință, realizat încet și tandru, scopul este de a te face conștient de respirație, de a îți simți tot corpul, de a permite o relaxare profundă. În ciuda conotației sale senzuale, masajul Tantra nu este un masaj erotic. Cu toate acestea, este o practică care îți permite să te simți mai bine în corpul tău, ceea ce poate fi foarte benefic pentru viața sexuală.

Ce este Tantra?
Tantra, o filozofie orientală care datează de aproximativ 7000 de ani, din regiunea Himalaya-India, are legături cu taoismul, hinduismul și budismul. Tantra susține trezirea conștiinței și o plinătate obținută prin unirea polarităților feminine și masculine (sau yin și yang), munca asupra chakrelor, cele șapte puncte ale energiei localizate în corpul uman. În Tantra, energia este energia sexuală. Energia sexuală trebuie să circule în întregul corp.

Rutina vieții de zi cu zi, prea multe ore petrecute la muncă, eșecul de a-ți sincroniza dorințele cu ale partenerului și lipsa de creativitate în pat, sunt factori care pot duce la pierderea dorinței și apetitului sexual. Pentru a o retrăi, masajul Tantra îți poate oferi experiențe care pot depăși tot ceea ce ai simțit vreodată la toate nivelurile.

Unul dintre scopurile masajului erotic Tantra din Bucuresti este de a debloca energia sexuală, astfel încât să se ridice de-a lungul coloanei vertebrale până la cap și întregul corp să beneficieze
Tantra masajul este o combinație de diferite tehnici de masaj, este o metodă puternică și eficientă de a elimina blocajele sexuale. Energia este îndreptată în sus, de la nivelele inferioare la cele superioare, o mișcare care aduce vitalitate, eliberare, relaxare și o bună stare a întregii ființe.

masaj

Masajul Tantra pregătește eliberarea de rezerve naturale de endorfine, oxitocină și serotonină – hormonii fericirii, eliminând stresul psihic și emoțional. Prin purificarea corpului și dispersarea energiei vitale prin tot corpul, o persoană își poate vindeca disfuncțiile sexuale și își poate transforma radical potențialul erotic și sexual. Orgasmele pot fi prelungite până la câteva minute și chiar ore, iar partenerii se pot bucura împreună de valuri lungi de plăcere.

Sexualitatea devine o experiență extraordinară

Folosind tehnici de masaj Tantra, energia sexuală îndreptată în sus se va acumula în centrul pieptului, la Anahata chakra, chakra iubirii. Când energia ajunge în inimă, este radical transformată într-o energie mai pură. Cei care primesc un masaj Tantra pot experimenta trezirea sufletului și expansiunea lui, iar energia acumulată poate spori capacitatea de a simți și împărtăși dragostea adevărată.

Partenerii vor putea să se conecteze la un nivel mai profund. Masajul Tantra erotic este portalul care face trecerea de la sexualitatea obișnuită la sexualitatea extraordinară. În plus, prin utilizarea energiei sexuale, se poate obține o stare mai înaltă a conștiinței. Este mai degrabă o meditație în doi.

Tantra masajul ajută la identificarea și eliminarea blocajelor sexuale, în special a problemelor de erecție și ejaculare precoce la bărbați. Acțiunea asupra chakrelor scoate la iveală emoții, sentimente, comportamente. Tantra masajul este calea către o relaxare mai profundă, spre o mai bună cunoaștere a întregului tău corp, spre simțirea energiei tale sexuale într-un mod mai intens și a unei vieți sexuale mai fericite.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *